Jenama manakah yang terbaik untuk menyertai francais wain pukal?

2024/06/16 09:57

Apabila memilih jenama untuk francais wain pukal, anda boleh mempertimbangkan faktor berikut untuk membantu anda membuat keputusan:

Pengiktirafan dan reputasi jenama: Pilih jenama dengan pengiktirafan tinggi dan reputasi baik, yang boleh membantu meningkatkan keterlihatan dan kredibiliti kedai francais, menarik lebih ramai pelanggan.

Kualiti dan kepelbagaian produk: Pertimbangkan kualiti dan kepelbagaian produk jenama untuk memastikan rasa dan kualiti produk memenuhi keperluan pengguna dan berdaya saing.

Dasar dan sokongan francais: Fahami dasar francais jenama, yuran dan perkhidmatan sokongan serta latihan yang disediakan, dan pilih jenama yang sesuai dengan keperluan anda.

Permintaan pasaran: Siasat permintaan pasaran tempatan untuk wain pukal dan pilih jenama yang memenuhi permintaan pasaran, yang bermanfaat untuk operasi dan pertumbuhan perniagaan.

Kekuatan syarikat dan prospek pembangunan: Fahami kekuatan syarikat jenama, prospek pembangunan, dan pilih jenama yang berpotensi dan ruang untuk pembangunan untuk francais.

微信图片_20210825111754.jpg

Jinan Zhengwang Liquor Co., Ltd. terletak di bandar mata air yang indah - Jinan. Syarikat itu ialah perusahaan minuman keras komprehensif yang mengkhusus dalam pengeluaran dan penjualan minuman keras putih pukal. Produk utamanya termasuk minuman keras putih pukal, minuman keras asas, minuman keras campuran, minuman keras buatan khas dan pelbagai minuman keras buah-buahan. Kilang minuman keras meliputi kawasan seluas lebih 3000 meter persegi, dengan pelaburan perkakasan melebihi 35 juta RMB. Ia mempunyai dua bengkel pembuatan bir bertaraf tinggi, pengeluaran tahunan lebih daripada 20,000 tan minuman keras putih, tiga pakar pembuatan bir kanan, dan seorang pencicip wain peringkat wilayah. Bagi memenuhi keperluan citarasa pengguna di seluruh negara, syarikat itu telah mewujudkan hubungan kerjasama yang stabil dan kekal dengan empat kawasan pengeluaran arak asas utama di Guizhou, Shanxi, Sichuan dan Timur Laut China, memastikan kejayaan operasi lebih 5000 rangkaian kedai menjual pukal minuman keras putih. Siri Zhengxiangwang bagi minuman keras putih pukal termasuk sebelas siri utama dan lebih seratus jenis, menyediakan pilihan produk yang lebih kaya untuk kedai khusus di seluruh negara. Syarikat itu memperkenalkan dirinya di pelbagai wilayah di seluruh China dalam bentuk "Kedai Arak Lama Zhengxiangwang", menjemput individu yang bercita-cita tinggi dari seluruh negara untuk berganding bahu dan memulakan perniagaan bersama-sama!

Harap cadangan di atas akan membantu anda memilih jenama yang sesuai untuk francais wain pukal. Semoga anda berjaya dalam perniagaan francais anda!